Karriere hos FDE

Karriere hos FDE

Hos FDE er vi altid på udkig efter talentfulde og motiverede medarbejdere, der med stærke faglige kompetencer har lyst til at gøre en indsats og være med til at udvikle vores virksomhed.

FDE er en dynamisk og udviklingsorienteret international virksomhed med medarbejdere fra 21 forskellige lande. Vi er Europas største momsagentur, og udover momsrefusion yder vi Motorvejs-, Tunnel og Færgeservice til over 23.380 kunder i 43 lande, primært inden for transportbranchen.

FDE A/S er et kommercielt datterselskab i ITD-koncernen. ITD-koncernen er en brancheorganisation for de professionelle og vækstorienterede transport- og logistikvirksomheder med omfattende medlemsservicetilbud. Vi er samtidig en international koncern med en bred vifte af kommercielle aktiviteter. Ud over FDE A/S er endvidere VIALTIS et datterselskab med repræsentation i 11 europæiske lande. FDE A/S og VIALTIS betjener transportkunder i hele Europa med momsrefusion og betalinsløsninger til motorveje. ITD-koncernens hovedsæde ligger i ITD-huset i Padborg og har endvidere kontorer i København og Bruxelles. ITD-koncernen er en spændende arbejdsplads med 270 dygtige medarbejdere af mange forskellige nationaliteter.

Ledige jobs
Vi har ingen ledige jobs pt.

Uopfordrede ansøgninger og jobagent
Du er altid velkommen til at ansøge uopfordret og oprette dig i vores JobAgent - klik her. Via JobAgenten vil du automatisk modtage besked, når vi har en stilling, der matcher dine ønsker.

Vær opmærksom på, at det officielle sprog hos FDE er dansk, og det er derfor også et kriterium for ansøgere.

Du finder vores Persondatapolitik for ansøgere og rekruttering her

Find din kontaktperson her

Vores medarbejdere hjælper dig gerne videre
Kontaktcenter