Belgien - Nem betaling af vejafgift

Belgien

Vejafgiften i Belgien gælder for køretøjer med en maks. tilladt vægt på mere end 3,5 t.
FDE tilbyder at varetage kontakten til leverandøren og registrering og fakturering i forbindelse med betaling af vejafgiften i Belgien.

Satellic
Fra 01.04.2016 skal vejafgiften i Belgien betales med et apparat fra Satellic. Belgien er inddelt i tre regioner: Flandern og Bruxelles, som ikke opkræver moms på vejafgiften, og Vallonien, som opkræver moms. På basis af satellitforbindelsen vil apparatet beregne, hvilke beløb der skal betales i hver region.

Sådan fungerer det
Apparatet vil blive udstedt til køretøjets registreringsnummer, installeres i forruden på køretøjet og forbindes med cigartænderen. Det skal altid være tændt, når du kører i Belgien.

Liefkenshoektunnel er ikke dækket af apparatet til Belgien.

Telepass SAT – én enhed til betaling af vejafgift i 18 lande

Med FDE’s elektroniske betalingsløsning bliver det hele lettere for dig. Med Telepass SAT er alt samlet i én enhed, så du kan betale vej- og broafgifter elektronisk i mange europæiske lande, uden at du skal have flere enheder til de forskellige lande, du kører i.

Med en Telepass SAT-enhed i bilen slipper du for unødige stop ved betalingsovergange, og du kan i stedet passere lige igennem og således rejse frit i det meste af Europa.

Enheden er nem at installere, kræver ikke omfattende teknisk viden og aktiveres hurtigt.

FDE’s Telepass SAT er altså særlig nyttig for dig, der opererer i flere lande, da den reducerer kompleksiteten ved at skulle håndtere forskellige vejafgiftssystemer og betalingsmetoder og sparer dig for meget administration. Afgifterne udregnes automatisk, og vi fakturerer til dig hver 14. dag.

Find din kontaktperson her

Vores medarbejdere hjælper dig gerne videre
Kontaktcenter