Mission og Strategi

Mission og Strategi


Vores mål og strategi

Det er vores mål gennem udvikling af eksisterende og nye services at udbygge vores position som førende serviceleverandør til internationale virksomheder, der har behov for momsrefusion og betalingsformidling til motorveje, tunneler og broer. Vi vil igennem denne udvikling sikre vores kunder likviditetsforbedring, administrative fordele og muligheden for, at de kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

Vi har mere end 30 års erfaring, og vores samarbejde med kunder, myndigheder og leverandører til branchen sikrer os en stærk position i markedet.

Vi er partnere med de største tankkortleverandører og kan derigennem kombinere vores serviceydelser inden for Momsrefusion og Vejafgifter og Tunnel til vores kunder. Vi er altid på udkig efter interessante partnerskaber og vil altid have vores kunder in mente, når vi udvider vores services.


Vores core business
FDE A/S’ core business er, via rentable forretningsmodeller, at tilbyde serviceydelser relateret til momsrefusion samt administration af rabataftaler og betalingssystemer, som giver merværdi i form af bearbejdning af store mængder data, mindre administrativt besvær og forbedret likviditet til vore partnere og kunder.

Find din kontaktperson her

Vores medarbejdere hjælper dig gerne videre
Kontaktcenter