Spanien - Betalingsløsninger til vejafgiften

Spanien

I Spanien skal alle køretøjer betale vejafgift på de fleste motorveje. Afgiften er forskellig på de forskellige strækninger.

Til betaling af vejafgiften i Spanien tilbyder vi TEU, BI-Model og VIA T. 

TEU

Dette apparat kan bruges som betalingsmåde i Spanien, Portugal, Italien, Østrig, Frankrig, i Liefkenshoektunnel i Belgien,og på A4 mellem Krakow og Katowice i Polen. Flere lande vil løbende blive tilføjet.

Standard setup af dette apparat inkluderer Frankrig, Liefkenshoektunnel i Belgien, og A4 i Polen. Andre lande kan tilføjes.

Sådan fungerer det
Apparatet vil bl.a. blive udstedt til køretøjets registreringsnummer og vil blive placeret i forruden. Med TEU apparatet kan du fortsætte uden at stoppe ved betalingsterminalerne, da afgiften bliver registreret automatisk. Dette giver dig nem og hurtig passage.

Rabatmuligheder
Det er muligt at opnå rabat i Spanien, Frankrig, og Italien på specielle betingelser. Rabatten afhænger af, hvilken motorvejsstrækning du benytter (gælder ikke i Italien), antal rejser pr. måned og strækninger.

VIA-T

VIA-T er et elektronisk apparat der giver lastbiler en nem passage i de reserverede VIA-T baner. Her vil vejafgiften blive registreret elektronisk. VIA-T kan bruges på det meste af det spanske og portugisiske vejnet.

Sådan fungerer det
Apparatet installeres i forruden på dit køretøj. Med VIA-T apparatet behøver du ikke stoppe ved betalingsterminalerne, men kan køre gennem de reserverede kørebaner, hvor afgiften registreres automatisk. Det er en enkel og nem løsning til betaling af dine afgifter.

Sådan bestiller du apparatet
Apparatet lejes hos motorvejsselskabet, og når du bestiller det, skal du oplyse os om registreringsnummeret og antal aksler på det køretøj, der skal bruge apparatet. En kopi af køretøjets produktbeskrivelse og registreringsattest skal vedlægges ordren.

Find din kontaktperson her

Vores medarbejdere hjælper dig gerne videre
Kontaktcenter