Polen - nem betaling af vejafgift

Polen

Der skal betales vejafgift på alle motorveje, motortrafikveje og landeveje for lastbiler med en maks. tilladt vægt på mere end 3,5 t og busser med mere end 9 sæder. Afgiften beregnes ud fra kørte kilometer og aksler.

FDE tilbyder at varetage kontakten til leverandøren, og registrering og fakturering i forbindelse med betaling af vejafgiften i Polen.

Bemærk: viaToll apparatet kan ikke bruges som betalingsmåde på A4 mellem Katowice og Krakow. Der kan vi tilbyde dig TEU.

TEU

Dette apparat kan bruges som betalingsmåde på A4 i Polen mellem Krakow og Katowice, i Frankrig, Spanien, Italien, Portugal, Østrig og i Liefkenshoektunnelen i Belgien. Flere lande vil løbende blive tilføjet.

Standard setup af dette apparat inkluderer A4 i Polen, Frankrig og Liefkenshoektunnelen i Belgien. Andre lande kan tilføjes.

Sådan fungerer det
Apparatet vil bl.a. blive udstedt til køretøjets registreringsnummer og vil blive placeret i forruden. Med TEU apparatet kan du fortsætte uden at stoppe ved betalingsterminalerne, da afgiften bliver registreret automatisk. Dette giver dig nem og hurtig passage.

Rabatmuligheder
Det er muligt at opnå rabat i Frankrig, Spanien og Italien på specielle betingelser. Rabatten afhænger af, hvilken motorvejsstrækning du benytter (gælder ikke i Italien), antal rejser pr. måned og strækninger.

Telepass SAT - Et apparat til betaling af vejskat i flere lande

Kører du i flere lande kan vi også tilbyde die et Telepass SAT apparat.

Her kan du læse mere om Telepass SAT apparatet www.fde.dk/da/bestil-fde-telepass-sat-nu

Find din kontaktperson her

Vores medarbejdere hjælper dig gerne videre
Kontaktcenter