Vejafgifter & Tunnel - fordele hele vejen gennem Europa

Vejafgifter & Tunnel


Med vores løsninger til betaling af afgifter for Tunnel, Motorvej, Færge og Broer kan du passere motorvejs- og andre betalingsterminaler uden forsinkelse og til lavere afgifter. Vi tilbyder kort og apparater, der kan gøre din kørsel gennem Europa nemmere.

Vores ansatte er professionelle inden for betalingsløsninger for vejafgifter og kan give dig det tilbud, der passer bedst til dine behov. Med vores vejledning kommer du derfor nemt gennem motorvejs- og betalingsterminalerne i Europa. Du får længere kredittid og slipper for at bogføre kvitteringer.

Som din servicepartner er vi ajour med de nyeste oplysninger om love og regler, og kan derfor holde dig opdateret. Vi tilbyder specielle løsninger afhængig af lande og strækninger. Som ekspert på vores område kan vi tilbyde dig de bedste løsninger og de mest fordelagtige priser.

Hvis du tilmelder dig vores momsservice, vil vores momsafdeling modtage de originale fakturaer fra os og søge om momsrefusion. Du vil modtage kopier af fakturaerne til dit bogholderi. Læs mere om vores momsservice her.

Find din kontaktperson her

Vores medarbejdere hjælper dig gerne videre
Kontaktcenter