Vores værdier

Vores værdier

FDE’s succes udspringer af de medarbejdere, der dagligt yder deres bedste for at sikre en professionel virksomhed, hvor høj kvalitet er fundamentet i vores services. Medarbejderne er årsagen til, at FDE hele tiden udvikler sig og i dag er Europas største momsagentur. Vores stærke sæt af værdier knytter vores medarbejdere sammen. Alt hvad vi gør og siger, er forankret i de fem fælles værdier: Ansvar, Kommunikation, Respekt, Samarbejde og Udvikling.


Ansvar
: Alle medarbejdere vedkender sig et personligt ansvar for at opnå den bedste løsning – i forhold til opgaver og i forhold til samarbejdet med kolleger, kunder og partnere, som vi alle har ansvar for at skabe nærhed til. Vi har fokus på kvalitet, effektivitet og resultater, og vi tager alle sammen ansvar for vores aftaler og fælles mål.


Kommunikation:
Vi kommunikerer åbent og ærligt internt, samt eksternt, og vi kommunikerer altid klart og effektivt. Vi kommunikerer til og med hinanden, og vi henvender os altid direkte til den kollega, som kan hjælpe i en given situation.


Respekt:
Vi respekterer vores kunder og partnere. Vi udviser respekt for hver enkelt opgave, og vi respekterer og efterlever indgåede aftaler i stort og småt.


Samarbejde:
Vi udviser holdånd og samarbejder til fordel for såvel kunder som medarbejdere og virksomhedens resultat. Udfordring i jobbet, gensidig tillid og anerkendelse samt stolthed over vores arbejde og fælles resultater er de ting, der bidrager til et kompetent og effektivt samarbejde hos FDE.


Udvikling:
Vi udvikler os, både når det kommer til vores medarbejdere og til vores services. Medarbejderne er medansvarlige for virksomhedens succes, og derfor prioriterer vi deres faglige engagement, motivation og evne til fornyelse.

Find din kontaktperson her

Vores medarbejdere hjælper dig gerne videre
Kontaktcenter